Templates by BIGtheme NET

Antitrafiking mreža je organizovala internu progres evaluaciju kako bi se procenio dosadašnji rad mreže i implementacija aktivnosti na projektu koji finansira OAK. Evaluacija je održana u Vrnjačkoj Banji od 14. I 15.novembra. Zajednički sastank mreže održan je 16.novemvra.

Na sastanku su prisustvovale uživo predstavnice 5 organizacija članica AT mreže i online predstavnica 1 organizacije, dok su 2 organizacije dostavile svoje odgovore malom.
Proces evaluaciju su zajednički fasilitirala konsultantkinja Tatjana Obradović Tošić.

Osnovni nalazi evaluacije pokazuju da je neophodno mnogo detaljnije praćenje aktivnosti u smislu kako kvantitativnih podataka, tako i kvalitativnih. Predlog je da se napravi zajednički excel fajl ili word dokument koji će popunjavati sve članice nakon realizovanih aktivnosti, a koje će sadržati broj prisutnih osoba odvojeno po polu, broj prisutnih institucija, broj prisutnih NVO i glavne zaključke. Na taj način se može bolje pratiti efekat rada i uloženog napora da se stvari na nivou lokala promene.

Takođe, raspodela dužnosti i odgovornosti na nivou mreže zahteva zajednički rad i posvećenost svih članica, iako nisu sve istog kapaciteta.

LIKE US ON FACEBOOK!