Templates by BIGtheme NET

Vesti

VRŠNJAČKE RADIONICE NA TEMU TRGOVINE LJUDIMA

Aktivistkinje Centra za devojke, Mina i Mila održale su pet radionica o trgovini ljudima u niškim srednjim školama i na Feminističko-aktivistkičkom kampu, u okviru aktivnosti Antitrafiking mreže i tom prilikom edukovale su svoje vršnjakinje.

Opširnije...

Trening podizanja unutrašnjih kapaciteta AT mreže

Dvadeset jedna aktivistkinja AT mreže unapredila je svoje znanje na teme Digitalne bezbednosti i On line vrbovanja i metode zaštite. Radionice su vodili Jelena Vasiljević i Saša Živanović. Trening održan u Vrnjačkoj Banji od 10 – 12. juna.

Opširnije...

Sastanak AT mreže i radionica izrade komunikacione strategije i plana

Sastanak AT mreže i radionica izrade komunikacione strategije i plana, u Vrnjačkoj Banji 9 - 10. April 2022. Mreža pojačana dvema novim članicama Teripe -Pirot i LINK - Sombor, radi u divnoj atmosferi. Radionicu facilitirala Jelena Vasiljević. Zajedno protiv trgovine ljudima!!!

Opširnije...

Aktivnosti AT mreže u 2021

U 2021. godini povećana je prepoznatljivost, kredibilitet i vidljivost At mreže u lokalnim zajednicama. Povećan je broj saradnika/ca na lokalu, kao i saradnja sa institucijama.

Organizovale smo i održale jedan trening na kom su učestvovale 44 osobe, 29 žena i 15 muškaraca, iz 6 različitih institucija iz 8 gradova. Na treningu o problemu trgovine ljudima učesnici i učesnice su dobili podrobnija specifična znanja o temi radne eksploatacije.

Opširnije...

Evaluacija rada AT mreže u 2021

Antitrafiking mreža je organizovala internu progres evaluaciju kako bi se procenio dosadašnji rad mreže i implementacija aktivnosti na projektu koji finansira OAK. Evaluacija je održana u Vrnjačkoj Banji od 14. I 15.novembra. Zajednički sastank mreže održan je 16.novemvra.

Na sastanku su prisustvovale uživo predstavnice 5 organizacija članica AT mreže i online predstavnica 1 organizacije, dok su 2 organizacije dostavile svoje odgovore malom.
Proces evaluaciju su zajednički fasilitirala konsultantkinja Tatjana Obradović Tošić.

Opširnije...

LIKE US ON FACEBOOK!